Kom og vær med!

I Åben Dialog foreningen Danmark kan du møde andre, der arbejder med og interesserer sig for åben dialog, du har mulighed for at dele og afsøge viden om åben dialog, og du kan engagere dig i forskellige samarbejder.

Vi har etableret forskellige interessegrupper, hvor man kan møde og samarbejde med andre, der interesserer sig for det samme som en selv. Der er også mulighed for at oprette nye interessegrupper om emner, der ikke allerede er adresseret. Du kan læse mere om vores interessegrupper her

 

Vi samler viden om åben dialog. Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du læse artikler, se videoer og høre podcasts under fanen litteratur.

Du er også velkommen til at bidrage, hvis du selv har skrevet noget om åben dialog, eller hvis du kender til spændende materiale under temaet åben dialog. 

Arbejder du selv med åben dialog? 

Vi har lavet fanen “landkort” for at skabe et overblik over, hvem der arbejder med eller har fokus på åben dialog. 

Her har du mulighed for at skabe et overblik og måske finde nye samarbejdspartnere. Hvis du arbejder med åben dialog og ikke er på listen, har du også mulighed for at komme på. 


Arbejder du med at uddanne andre i åben dialog, eller ønsker du at tage en uddannelse? Vi har samlet de uddannelser og kurser, vi har kendskab til under fanen “uddannelse”. 

Vil du have din uddannelse, dit kursus eller foredrag på listen, må du endelig kontakte os. 


Vi ønsker at være en stærk og samlende stemme.

Er du interesseret i at fremme åben dialogiske tiltag og praksisser, og bidrage til at sætte åben dialog på den politiske dagsorden, er du meget velkommen til at engagere dig i den del af vores arbejde.


Velkommen!